Hej!

Ute skiner solen från en från moln helt befriad himmel. Det är min hustrus, Maritas födelsedag och dessutom “Alla Hjärtans Dag”! Allt på en och samma gång. Det måste givetvis uppmärksammas på ett eller annat sätt.

I går bad jag vår dotter Maléne köra mig in till Falköping där jag köpte en present som passar både till en födelsedag och “Alla Hjärtans Dag”. Just precis, ett hjärta av guld att bära runt halsen. Man skulle kunna använda det gamla uttrycket: “att slå två flugor i en smäll”.

Jag överaskade henne med presenten i morse när hon fortfarande njöt av sin varma, góa säng. Hjärtat har sedan dess hängt runt hennes hals som en påminnelse om min kärlek till henne. Och jag tror att det kommer att bli väl använt framöver.

62 år är väl inget man uppmärksammar med storkalas precis, men i kväll kommer familjen och några vänner för att fira Marita. Hon trivs med att ha folk omkring sig och vill gärna ha “lite födelsedagskalas”. Det blir trevligt.

Två av gästerna kommer att övernatta. Barnbarnen Maja och Eric. Dom vill så gärna sova över hos mormor & morfar och vi älskar att ha dom hos oss. Och i kväll passar det bra att dom tar med sig sina “pyamaser”och stannar över natt.

TV´n får väl stå på i gillestugan för den som eventuellt vill kolla läget när nu Melodifestivalen bjuder på omgång nummer två från Skellefteå. Det får väl inte högsta prioritet i kväll, men ändå. Det kallas service.

Ha en trevlig kväll!

Hjärtliga hälsningar

Curt. P