Godafton!

Innan denna dag lider mot sitt slut, vill jag passa på att göra ett litet upprop. Det gäller alla er som har bilder eller videoklipp från framträdanden eller andra sammanhang där vi, “Curt&Roland” finns med. Det skulle glädja oss mycket att få del av sådant material.

Vi har tyvärr själva varit dåliga på att med kamera dokumentera vår omfattande verksamhet genom åren, så snälla hjälp oss. Gräv djupt i dina gömmor och se om du hittar något. Allt är av intresse för oss.

Skicka till: CUROL MUSIC Vinkelv. 2 521 96 FALKÖPING

Vad vi skall använda bilderna till? Det vet vi inte riktigt än, men en tanke är att lägga ut dom på vår Hemsida till att börja med. Samtidigt väcker bilder ofta minnen till liv, som gör att också vi själva får hjälp att komma ihåg vad vi egentligen varit med om genom vår långa “karriär” som evangelister och musikkanter.

Du är också välkommen att kommentera mina “blogginlägg”. Alltid trevligt när någon hör utav sig.

Karl F. din mångåriga vänskap och omsorg värmer mitt hjärta! Tack för hälsningen.

Så får det bli för här gången. Dags att krypa ner under ett garanterat dunfritt, men ändå jätteskönt täcke!

Curt. P Psalm 23.